Sorry, u moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken.
Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Veilig internetten

Ik heb in het verleden veelvuldig gerefereerd aan de waarschuwingsdient en govcert (De site van de overheid voor computerveiligheid) per 27 oktober 2014 bestaan deze niet meer en zijn opgegaan in de site veiliginternetten.nl Onderstaand bericht kreeg ik van de waaschuwingsdienst.

Met ingang van 27 oktober 2014 is www.waarschuwingsdienst.nl opgegaan in www.veiliginternetten.nl. Veiliginternetten.nl is het onafhankelijke, betrouwbare en actuele kanaal met informatie over veilig internetten voor burgers en MKB. Door de websites www.waarschuwingsdienst.nl en www.digibewust.nl op te nemen in deze nieuwe website is er een plek gecreëerd voor Nederlanders met zowel algemene informatie over veilig internetten als actuele waarschuwingen voor computervirussen, wormen en beveiligingslekken in software.
 

Schild tegen malware - Alles afgevinkt
Bescherm je netwerk, je apparaten en accounts!

Met > deze checklist < van het computerblad c't magazine nr. 1/2 2021 ben je in een paar stappen snel beschermd tegen de meeste cyberaanvallen. Doen!

 


De dienstverlening via de website www.waarschuwingdienst.nl is hiermee beëindigd. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden alle gegevens van abonnees van Waarschuwingsdienst.nl van onze systemen verwijderd. Voor professionals blijft www.ncsc.nl de bron voor inhoudelijke en technische beveiligingsadviezen.

Op www.veiliginternetten.nl kun je voortaan terecht voor informatie over veilig internetten via computers, tablets en smartphones. Er staat bijvoorbeeld stap voor stap uitgelegd hoe je deze apparaten kunt beveiligen. Ook vind je er tips hoe je veilig omgaat met je online privacy, hoe je veilig gebruik maakt van wifi, wat je kunt doen en laten op sociale media, en je vindt er tips hoe je kinderen helpt veilig online te zijn.

In de toekomst is het ook op deze nieuwe website mogelijk een abonnement te nemen op een nieuwsbrief. Wanneer dit precies gebeurt is nog niet bekend, maar tot die tijd kun je www.veiliginternetten.nl ook volgen op Facebook (Veilig Internetten) en Twitter (@VInternetten).

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><p><br>
Rhinos place - for it-information - Windows
randomness