Welkom!

KPN is gestopt met onbeperkte back-up voor € 6,00; dat wordt nu € 6,00 per 100 GB.
Er staat wel een uitbreiding van de functionaliteit tegenover. Wil je alleen maar een goede back-up in Nederland, dan wordt het wel erg prijzig. Zoek je een alternatief? Dan heb ik er drie gevonden. Gebruik je KPN back-up al en gebruik je niet meer dan 2TB aan ruimte, dan blijft de € 6,-- prijs van kracht. Kom je daarboven, dan gaat de € 6,-- per 100Gb in. Dus let op de omvang van je back-up!
Gratis, tot 1 TB door gebruik van Duplicati; opslag op Stack.
Livedrive
, opslag in Engeland, onbeperkt voor € 60,-- per jaar.
Backblaze in de VS voor € 50,-- per jaar. Met privé versleuteling! (Voor wat het waard is ...)
Lees meer ...

Deze plek is gemaakt om kennis te vergaren en te delen. Delen van informatie over mijn passies en bezigheden: ICT, Total Commander, Fotografie, Motorrijden, Reizen en het STIN.
Er is informatie te vinden over mijn lezingen en er staan de artikelen die ik heb geschreven in de Softwarebus van de CompUsers online. Af en toe geef ik mijn mening over iets in de blog.

Collage van interesses


Ik hoop hier mensen te kunnen inspireren bij het uitoefenen van hun hobby op de pc. Veel van deze site gaat over het werken met Windows en Total Commander. Ik wil mensen graag bewust maken van de mogelijkheden van Internet en ze bewust maken van de gevaren die er aan kleven, door het geven van lezingen, presentaties en het schrijven van artikelen. Deze artikelen zijn voor het eerst verschenen in de SofwareBus van CompUsers. Ook zijn er artikelen over het inrichten van de pc, computerveiligheid en het omgaan met wachtwoorden.

Ik nodig iedereen uit tot het schrijven van commentaar of het doen van een verzoek voor een artikel of lezing. Dat kan onderaan deze pagina of via het contactformulier.

 

Reacties

Beste Rein,
Fijn dat je zo snel reageerde op mijn vraag via CompUsers.
Het werken met dBase IV in de DOSBox loopt nu als een trein. Met je antwoord over het openen van .pps en .dbf files ben ik gelijk aan de slag gegaan. Inderdaad kom je via Standa > Standaard > Uw standaardprogramma's instellen in de lijst van programma's, maar... Microsoft Office 2007 èn de onderliggende programma's staan daar niet in. Ook in 'Een bestandstype of protocol aan een programma koppelen' (die ik al eens had ontdekt) gaf niet de mogelijkheid de .pps of .dbf te koppelen. Ik dacht: "dit kan toch niet waar zijn" Tóch, aangespoord door jouw advies, ben ik als een terriër blijven zoeken waarbij ik als eerste ontdekte dat er nog een schuifbalk rechts aan de menu's zitten. Toen dat ook niets opleverde (je moet bedenken dat ik het pakket ook op mijn Laptop heb staan, en daar werkt alles gewoon naar wens) kwam ik op de gedachte om nu voor eens en voor altijd te ontdekken waar die Suite nu eigenlijk staat. Het was me n.l. opgevallen bij het installeren, dat mij helemaal niet werd gevraagd op welke plaats (schijf) ik het programma eigenlijk wilde installeren. Iets wat toch altijd wordt gevraagd als je software installeert. Ik had dus geen idee. Het stond er in een vloek en een zucht op. (Ik heb nu een nieuwe i5 PC met het besturingssysteem op de SDD (C:\) schijf). Na lang zoeken vond ik het onder C:\ > Program Files (x86) > Microsoft Office > Office 12 > PPTVIEW.EXE (PowerPointViewer) en alle andere inhoud van de Suite. Dus ook Excel.exe. Daarna ging het snel; toen ik die activeerde op de .pps, en Excel op de .dbf extensie via 'Een bestandstype of protocol aan een programma koppelen' bleek alles te werken zoals ik het wilde. Mijn Laptop was geheel geïnstalleerd geleverd, dus ik had er nooit mee te maken gehad. Waarschijnlijk vertel ik je allemaal dingen die voor jou allemaal vanzelfsprekend zijn maar ik heb je deze feedback toch willen sturen omdat ik je dankbaar ben dat je me op het goede spoor hebt gezet. Bedankt daarvoor! Henk Braaksma

Beste Rein,

Lang niet gesproken.
Even een vraag. Zoals je weet ben ik lid van HCC.
Ik was niet in de gelegenheid je videopresentatie bij te wonen.
Is het mogelijk die ergens te downloaden en later nog een paar keer terug te zien.
Graag je antwoord. Met vriendelijke groet,

Wil van Zijl

De lezingen die ik voor CompUsers houd worden op video vastgelegd en door CompUsers beschikbaar gesteld. Alle CompUsers lezingen kun je ---> hier <--- terugvinden. Je kunt ze sorteren op presentator. De bewuste video die jij zoekt is  ---> deze <---.

Reactie toevoegen

Rhinos place - for it-information - Windows
randomness