Sorry, u moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken.
Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Installatiemedium voor Windows

Windows ISO of USB Mocht je Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10 willen installeren of herïnstalleren en je hebt geen installatiemedium zoals een ISO, DVD of USB-stick (min. 4Gb), dan kun je deze bij Microsoft downloaden. Je kunt met het installatieprogramma voor elke taal en voor elke architectuur (32-/64-bits) een ISO of USB-stick maken. Dit is vooral belangrijk voor degene die alleen maar een DVD heeft met Windows 7 of Windows 8 of alleen een voorgeinstalleerde Windows op een recovery partitie. De ondersteuning vooor Windows 8 stopt binnenkort en de gebruikers van Windows 8 worden verplicht te updaten naar 8.1. Je kunt de tool die voor Windows installatiemedia maakt downloaden vanaf deze link: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/home

Na het downloaden van de juiste Media Creation Tool (Win7/Win8/Win10).
Start je het en maak je de keuze voor:

    1. Taal
    2. Versie
    3. Architectuur (Kies: beide)

Vervolgens krijg je de keuze om direct USB installatiemedium te maken of een ISO bestand. Kies je voor een ISO, dan krijg je daarna de mogelijkheid om het met de DVD-brander (ImgBurn) naar een lege DVD te branden. Of met de Rufus tool op een lege USB-stick.

Weet je de oorspronkelijke productsleutel niet (meer) van je Windows 7 of WIndows 8 computer, dan kun je die achterhalen met de productkey viewer van Nirsoft of met de Keyfinder van Magical Jelly Bean.

label: 

Reactie toevoegen

Rhinos place - for it-information - Windows
randomness