Over mij

Ik doe van alles en nog wat, van bezig zijn, tot heerlijk niks doen. Mijn activiteiten spelen zich vooral af op ICT-gebied. Ik mag dat echter graag afwisselen met lezen, bootje varen, boekje lezen, foto's maken en een lekker potje koken. En...... nieuwe landen, streken en mensen ontdekken.
Lees ook het interview door Carla Design voor HCC!digizine.

Waar ik mee bezig ben is ook te volgen op:

 

Volg mij op Twitter

Twitter

Volg mij op Google+

Google+

 

 

 

 

 

Mijn motto is:

Heb plezier in het leven zonder een ander
tot last te zijn.


Leef je leven, leef het NU!

 

 

 

 

 

 

 Wat specifieker................

 • ICT
  ICT De systeemkennis die ik heb wil ik graag delen. Ik weet vrij veel van Windows systemen. Ook nu al weer bezig om mij Windows 8 eigen te maken. 
  Ik snuffel af en toe wat aan Linux dat ik een mooi systeem vind. Ook stoei ik wat met WinPhone, iPhone, Android apparaten.
  Ik heb nu een jaar een WinPhone. Na een maand foeteren, wil ik geen iPhone meer ;-)
  Ik deel mijn kennis door het geven van lezingen, schrijven van artikelen en het bijhouden van deze site.
  Ik ben verder actief voor HCC en Seniorweb.
 • Total Commander
  Tptal Commander logoDe ultieme bestandsbeheerder! Het programma is voor mij het gereedschap om met Windows te werken en het te beheren. Het stelt je in staat om dat op een overzichtelijke en efficiënte wijze te doen. Samen met anderen heb ik het helpbestand vertaald naar het Nederlands. Ik ben daarnaast moderator voor het Nederlandstalig forum over Total Commander. Ik geef verschillende lezingen over de mogelijkheden van Total Commander.Kozakkenveer op de IJssel bij Fortmont - Veessen
 • Kozakkenveer
  Het fiets- en voetveer van Veessen naar Fortmond vaart van april tot eind oktober.
  Ik vaar daar als vrijwilliger. Het is erg leuk om mensen over te zetten en te genieten van de IJselvallei.
  De IJssel is elke week weer anders.
  Een boeiend landschap.
 • STIN
  Voor de Stichting ICD dragers Nederland doe ik vrijwillegerswerk. Mijn hartproblemen maken het noodzekelijk dat met een kastje ben uitgerust dat mijn hart bewaakt en zonodig defribrileerd. Ik beheer voor het STIN het hartforum. Op het forum kun je vragen over ICD's en Pacemakers stellen. Zo kom je in contact met lotgenoten.
 • Jandenproject olv Kees Tillema Fotografie
  Ik maak graag foto's Om beter te leren kijken en te leren van anderen ben ik een tijdje lid van de fotoclub 'de Sprengen' geweest. Veel heb ik geleerd van de 'mentor' Kees Tillema. Op de toekomstige fotopagina toon ik een selectie van mijn kiekjes.
 • Koken
  Ik ben een lekkerbek van het grazige type. Ook mag ik anderen graag verwennen met mijn 'kookkunsten' die soms meer; soms minder geslaagd zijn. Ik hou erg van de oriëntaalse keuken en mag graag experimenteren en onderzoeken welke smaken bij elkaar passen. Niet teveel, ik wil graag pure smaken en bereid de gerechten graag langzaam.
 • Motorrijden
  Nadat ik op mijn 18e mijn motorrijbewijs heb gehaald heb ik erg weinig gereden. Nadat ik in 2001 een opfriscursus heb gehad, rij ik weer met veel plezier.
  BMW R1100rs
 • Vakantie
  De Waard papegaaiduikerSamen met mijn partner trek ik er graag op uit met onze tent, een de Waard papegaaiduiker. We hebben veel plezier en genieten van het campingleven.

 • We zoeken mooie plekjes op natuurlijke campings, ver van de drukke kermiscampings.
  En soms, ter verkenning, lenen of huren wij een camper. Ook fijn om te doen, maar.... het is geen tent!

 

 

Rhinos place - for it-information - Windows
randomness